Profil szerkesztés

Miután már elhatároztad céljaidat a Hokalovin, sőt akár előtte is, elkezdheted szerkeszteni profilodat, melyet a felső menüsor, Beállítások>>Profil szerkesztése fülre kattintva tudtok megtenni. Elsőre talán rémisztőnek és nehéznek tűnhet, de miután megértetted a lényegét az egész gyerekjáték lesz.

Természetesen, ha csak egyszerű, szerkesztetlen szöveget szeretnél, akkor semmi más dolgod nincs, mint a mondani valódat beírod a szövegdobozba. Azonban, persze az igényesen megszerkesztett szöveg jobban vonzza a tekintetet és szerencsére elég csak egy kis idő a szerkesztésre. A szövegdoboz bal oldalán találtok egy rövidke kis leírást, miként is tudjátok használni a kódokat. 
[img] kép url címe [/img]
[b] félkövér [/b]
[i] dőlt [/i]
[u] aláhúzott [/u]
[strike]  ̶á̶t̶h̶ú̶z̶o̶t̶t̶ [/strike]
[size=X] betűméret, X lehet: 2,3,4,5 [/size]
[center] középre igazítás [/center]
[url=link] ... [/url]
[br] sortörés 
Az egész lényege csupán annyi, hogy a szögletes zárójelben írottakat kimásoljátok és a köztük lévő szöveget pedig úgy töltitek ki, ahogy szeretnétek.

Két kódot szeretnék kiemelniezek közül, illetve az egyik egy kicsit trükkösebb megoldás lenne. Az "[url=link] ... [/url]" kóddal egy adott szöveghez tudtok hivatkozást kapcsolni, még pedig úgy, hogy a link helyére beírjátok a megnyitni kívánt oldal linkjét, a pontok helyére pedig begépelitek a szöveget.
A másik kóddal a képekhez tudtok hivatkozást csatolni. A kód pedig így néz ki:
[url=link][img] kép url címe [/img][/url]
Igazából itt két kód van összevegyítve, de igen hasznos tud lenni.